شبکه اجتماعی پارسی زبانانپارسی یار

پيام

+ گاهي فکر ميکنم دين چقدر زواياي مختلف داره دررابطه با ربا روايت شده: *يک درهم ربا نزد خدا سنگين تر است از هفتاد بار زنا کردن با محارم در خانه ي خدا *(ميزان الحکمه) بعد خود دين ذيل عنوان ربا *"حيل الربا"* رو مطرح ميکنه... يعني راه هاي فرار از ربا... ________________________________________________________________ پ.ن : دينمون خيلي قشنگه حيف حيف و صد حيف که خيلي فرق داره با اونچه به ما ياد دادن..
http://parsiyar.ir/nooreghadir/Feeds/8437147/
كاملا صحيح ا ست.
عکس گوياي مطلب ديگه اي هستش
شما جاي سيب ها رو عوض کن
@};-
خب شما عکسو عوض کن:)
نه ديگه شما تو ذهنتون عوض کنيد به صرفه تره ...يه خرده اقتصادي فکر کنيد برادر من:)
حرف شما درسته اما: حيله هاي فرار از ربا اقسام متعددي دارد که همه يکسان نيست، بعضي از آن ها جايز و صحيح است و برخي از آن ها غيرجايز و نادرست مي باشد و آن اقسام عبارت است از:
. حيله هايي که قصد جدي در آن وجود ندارد; مثل ضميمه کردن يک قوطي کبريت به وام، يا معامله و فروختن آن به صدها برابر قيمت! اين نوع حيله ها مشروع نيست . 2 . حيله هايي که بر فرض قصد جدي در آن باشد، عقلايي نمي باشد، و عقلا آن را عملي سفيهانه مي دانند، اين قسم نيز باطل است .
3. . حيله هايي که قصد جدي در آن متصور است و سفهي نيز نمي باشد، اما محتوي و فلسفه حرمت ربا در آن کاملا موجود است . يعني اين حيله، فلسفه تحريم ربا را از بين نبرده است، مانند آنچه در گروه اول و دوم روايات گذشت . اين قسم نيز باطل است . 4 . قسم چهارم مواردي است که حيله صورت عقلايي دارد و صورت سازي نيست; مانند دو معامله مستقل که هيچ ارتباطي با هم نداشته باشد،
اين نوع حيله و هر آن چه مانند آن است جايز مي باشد و در واقع حيله به معناي منفي آن نيست، بلکه نوعي چاره جويي است .
نظر آيت الله مکارم شيرازي
چشم..رجوع کنيد به اين آدرس....http://www.hawzah.net/fa/article/articleview/88383?ParentID=79886
در ضمن شما فرموديد که شرح لمعه حيل الربا رو مذمت کرده ..بنده دوباره مراجعه کردم ..فقط بيان شده و مذمت نشده....
فهرست کاربرانی که پیام های آن ها توسط دبیران مجله پارسی یار در ماه اخیر منتخب شده است.
برگزیدگان مجله فروردين ماه
vertical_align_top